logo inholland

Lid worden van de alumnivereniging

op .

Als je afgestudeerd bent aan de MBRT haarlem kan je lid worden van de alumnivereniging RöntgeniëX.

Lid zijn is eigenlijk heel makkelijk, het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via onderstaande link.
Daarna ben je voor je hele leven lang gratis lid. Je lidmaatschap heeft een aantal grote voordelen:
- Je blijft makkelijk in contact met je oud-klasgenoten omdat de alumnivereniging meerdere malen reunies en andere bijeenkomsten organiseert.
- Je blijft op de hoogte van de nieuwste werkveldontwikkelingen door middel van aangeboden symposia en seminars georganiseerd door hogeschool Inholland.
- Je krijgt minimaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief vanuit de vereniging met nieuws vanuit het werkveld, vanuit oud-klasgenoten/studenten, en de laaste ontwikkelingen.

Maar als belangrijkste reden, je maakt deel uit van een groot gezelschap afgestudeerde MBRT'ers. Wie weet wanneer je een groot netwerk nodig hebt toch?

Meld je snel aan als afgestudeerd MBRT'er via deze link!

Lid worden

Ben jij afgestudeerd aan de MBRT Haarlem? Meld je dan nu aan bij de vereniging via deze link. Aanmelden geeft je gelijk een gratis lidmaatschap, het kost bijna geen moeite!Het bestuur

Het bestuur bestaat uit 6 enthousiaste MBB'ers, afgestudeerd aan de MBRT Haarlem.
Om wel een zo breed mogelijke vertegenwoordiging te hebben, bestaat het bestuur niet alleen uit werkzame MBB'ers, maar ook een Master of Science, een Physician Assistant, een PhD student, een docent MBRT en een stralingsdeskundige met niveau 3!
Wil je meer informatie hebben over het bestuur, log dan in.