logo inholland

Verenigingsinformatie

op .

Alumnivereniging RöntgeniëX is de alumnivereniging voor afgestudeerde MBRT'ers aan de MBRT Haarlem.
Het is een rijke vereniging met een groot digitaal leden-bestand. Het speerpunt van de vereniging is dan ook om laagdrempelig op een ongedwongen manier contact te houden.

RöntgeniëX heeft veel warme banden met de opleiding MBRT en de Post-HBO / Master opleidingen van Hogeschool Inholland. Dit maakt dat de vereniging een mooi platform kan bieden voor de professional in het werkveld die graag door studeert, of contact houdt met zijn/haar studiegenoten.

Het lidmaatschap is gratis en voor een leven lang. Je kan je makkelijk aanmelden waarna je gelijk wordt opgenomen in ons ledenbestand.

Onderstaande menu-opties geven nog meer informatie over de vereniging. Mis je nog wat, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Lid worden

Ben jij afgestudeerd aan de MBRT Haarlem? Meld je dan nu aan bij de vereniging via deze link. Aanmelden geeft je gelijk een gratis lidmaatschap, het kost bijna geen moeite!Het bestuur

Het bestuur bestaat uit 6 enthousiaste MBB'ers, afgestudeerd aan de MBRT Haarlem.
Om wel een zo breed mogelijke vertegenwoordiging te hebben, bestaat het bestuur niet alleen uit werkzame MBB'ers, maar ook een Master of Science, een Physician Assistant, een PhD student, een docent MBRT en een stralingsdeskundige met niveau 3!
Wil je meer informatie hebben over het bestuur, log dan in.